music

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΘΡΕΦΤΗ,ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ




ΚΑΘΡΕΦΤΗ,ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ

Πες μου,για την ΚΑΛΟΣΥΝΗ και την ΚΑΚΙΑ;
Η άρνητική διάθεση, η κακία κάποιων ανθρώπων, φαίνεται με τον καιρό. Χαράζεται στο πρόσωπό τους. Παρατηρήστε τα πρόσωπα γύρω σας και θα δείτε πως μπορείτε να καταλάβετε και τι χαρακτήρας είναι.
Ειδικά όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, χαράζεται πάνω η καλοσύνη του, ή η κακία του.
Δεν είναι που έχει βρει τον τρόπο να μεγαλώνει καλά κάποιος. Είναι που γαληνεύει η ψυχή του. Είναι που θέλει να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Να κάνει καλύτερες πράξεις. Να ψαχτεί και να εξελιχθεί.
Είναι εκείνος που δεν ζηλεύει, που δεν φοβάται, που είναι αυτάρκης, που είναι αισιόδοξος και χαίρεται με την χαρά του άλλου.
Παρατηρήστε ανθρώπους που είναι κενοί και θα διαπιστώσετε με λύπη, πως η κακία έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά τους.
Έχουν μία αγριάδα, δεν χαμογελάνε σχεδόν ποτέ και το βλέμμα τους σε διαπερνάει σαν ηλεκρικό ρεύμα.
Σε αυτή τη ζωή, ήρθαμε για να πάμε ένα βήμα μπροστά και να γεμίσει η ψυχή μας.
Αν τώρα την γεμίσουμε με αγάπη ή μίσος, είναι στο χέρι μας.
Να είμαστε δίκαιοι, να μην κρίνουμε για να μην κριθούμε, να μην θέλουμε το κακό του άλλου και να μην χαιρόμαστε με το στραβοπάτημα του διπλανού μας.
Όταν η ζωή μας είναι άδεια, όταν κοιτάμε τη ζωή του άλλου, όταν στραβώνουμε με την επιτυχία του άλλου, δυστυχώς πίσω θα πάρουμε μόνο ότι δώσαμε. Και αυτό θα το κάνει η ίδια η ζωή για εμάς.
Αλλάζουμε συχνότητα λοιπόν όταν μας πιάνει αρνητική διάθεση. Αλλάζουμε παρέες όταν οι άνθρωποι είναι μικρόψυχοι και προσευχόμαστε για την εξέλιξη του διπλανού μας, γιατί μόνο τότε θα εξελιχθούμε και εμείς και μόνο τότε ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος.
Καθρεφτη καθρεφτακι μου,στη ψυχη μου,τη καθρεφτιζεται;
Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!!
Σ'ευχαριστω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου